Op zaterdag 28 april tussen 9.00u en 16.00u vindt in de kantine de eerste pasdag voor het nieuwe seizoen plaats. Alle leden die op dat moment hun inschrijvingsgeld voor het komende seizoen 2018-2019 betaald hebben, kunnen hun nieuwe trainingspak al komen passen. Voor de leden die het lidgeld nog niet overgemaakt hebben en toch al willen passen/bestellen, is de mogelijkheid voorzien om die dag het lidgeld contant te betalen. Zonder inschrijving is het niet mogelijk reeds een trainingspak te bestellen.

Op de pasdag zullen trouwens ook andere items (T-shirts, sweater, jas met kap,…)  van de nieuwe lijn besteld kunnen worden. Net als de voorbije jaren is het weer mogelijk om tegen een kleine vergoeding de bestelde items te personaliseren. Deze optie is enkel mogelijk op de pasdag zelf.

Moest je toch al ingeschreven zijn, maar op 28 april niet kunnen komen passen, dan dien je bestellingen door te geven via je afgevaardigde. Voor meer info kan je terecht bij onze kledijverantwoordelijken Koen De Bie en Melissa Verstijlen

Pasdag nieuwe kleding zat 28 april