Na een moeilijk en turbulent seizoen waarin mooie overwinningen werden afgewisseld met teleurstellende nederlagen, waarin details ook niet steeds in ons voordeel uitdraaiden, is onze eerste ploeg er op de valreep in geslaagd zich te redden in 2de provinciale. Een bloedstollende laatste wedstrijdronde bepaalde uiteindelijk dat Linda Olen rechtstreeks degradeert (samen met Oud-Turnhout en Herenthout) en Beekhoek zich mag opmaken voor de degradatie-eindronde. En zo kunnen we dit seizoen toch met een positieve noot besluiten. Proficiat aan spelers en staf namens de hele club!

Nu zaterdag 5 mei worden op onze slothappening meteen de meest verdienstelijke speler en belofte in de bloemetjes gezet. De uitreiking van de gouden schoen en ‘den Bram’ vindt plaats in onze kantine om 21u. Ook degenen die niet ingeschreven hebben voor de voorafgaande BBQ zijn van harte welkom om de uitreiking mee te maken.

Minderhout gered! Zaterdag uitreiking gouden schoen en ‘den Bram’