Minderhout VV staat en valt met de vrijwillige inzet van een groep enthousiaste mensen die de vereniging met al zijn activiteiten altijd weer helpt. We werken zoveel mogelijk met mensen uit en rondom het dorp, immers de voetbalclub is een vereniging door en voor inwoners van Minderhout en omstreken. Voor het jeugdtornooi zoeken we voor 17-18-19 augustus een aantal helpende handen voor verschillende werkzaamheden rondom de voetbalvelden. Je helpt bijvoorbeeld mee op vrijdag bij het klaarzetten van de velden, draagt een steentje bij door mensen te verwelkomen aan de inkom, of werkt mee achter de bar of in de keuken.
Indien je graag een steentje wilt bijdragen dan kan je contact opnemen met klaudi.asbreuk@live.com

Opbouwers en afbrekers (oproep voor trainers en delegees)
 • Beschikbaarheid: vrijdagavond 17 augustus om 19:00 uur U7 – U8 – U9 (ca 6 mensen):
  Voordat zaterdag de wedstrijden van start gaan zullen de velden klaargezet moeten worden. Voor het klaarzetten van goals, het afmeten van de velden, alsook het klaarzetten van het terras, bbq, bar etc. zijn we op zoek naar een groep mannen die kunnen komen helpen.
 • Beschikbaarheid: zaterdagavond 18 augustus om 19:00 uur U12 – U13 (ca 6 mensen):
  Na de wedstrijden van zaterdag is het de volgende ochtend aan de U12 en U13 om te schitteren op het veld. Om deze groep voetballers goed te laten starten is het de bedoeling om zaterdagavond rondom de velden op te ruimen en alles klaar te zetten voor de volgende dag.
 • Beschikbaarheid: zondagavond 19 augustus na het tornooi U10 – U11 (ca 6 mensen):
  Het is de bedoeling dat de vereniging weer achtergelaten wordt in de oorspronkelijke staat. Dit wil zeggen dat alles weer afgebroken dient te worden, goals weer op de juiste plaats staan en dat er rondom de velden opgeruimd is.
  Immers, onze voetballers zijn al gestart met trainen en zullen maandags terug op het veld staan.
Bar- en keukenhelden (oproep aan iedereen)
 • Beschikbaarheid: zaterdagmiddag en zondag
  Werkzaamheden: assistent bar, tapwagen, smoothie bar
  Draai jij je hand niet om voor het tappen van het perfecte pintje en help je graag de bezoekers in de kantine. Kom dan enkele uren helpen in de kantine.
  Overigens hebben we een tapwagen buiten voorzien waar ook altijd assistentie gewenst is.
  Daarnaast zijn we op zoek naar enkele mensen die gezonde smoothies willen bereiden en willen verkopen in onze smoothie bar. Zie jij het zitten om de mensen te voorzien van een lekker drankje, kom dan enkele uren helpen. Hoe meer helpers, des te beter we het werk kunnen verdelen.
 • Beschikbaarheid: zaterdag en zondag
  Werkzaamheden: inkom
  Jij bent het eerste aanspreekpunt van de club. Verwelkomt de mensen en geeft ze uitleg waar ze moeten zijn. Ben je altijd vriendelijk en vind je het leuk om een uurtje voordat de wedstrijden beginnen de bezoekers te verwelkomen, dan ben je de perfecte gastvrouw/gastheer.
Des te meer mensen bereid zijn om te komen helpen, des te beter we het werk kunnen verdelen en er voor iedereen voldoende tijd is om de supporteren tijdens de wedstrijden!!!!
Helpers jeugdtornooi 18-19 aug gezocht!