We hebben vernomen dat het jaarlijkse schoolfeest van basisschool de Scharrel dit jaar door zal gaan op zaterdag 25 april. Deze datum is tevens de laatste wedstrijddag van de Belgische jeugdcompetitie. We kunnen niet alle wedstrijden verplaatsen en hebben daarom besloten dat de voetbalwedstrijden op 25 april gewoon doorgaan. We gaan ervan uit dat de kinderen aanwezig zullen zijn om hun wedstrijd te spelen.

Afgelopen jaar hebben we op de laatste competitiedag ook onze jaarlijkse bloemenverkoop (en friet in de kantine) georganiseerd, alsook de pasdag voor kleding voor het nieuwe seizoen. Deze twee evenementen hebben we verplaatst naar 4 april voor de bloemenverkoop en 18 april voor de pasdag.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur MVV

Zaterdagwedstrijden 25 april en schoolfeest