Met nog 1 week te gaan, staan de meisjes in pole-position om naar Bobbejaanland te gaan. Zij verkochten tot op vandaag liefst 417 chocolotjes wat neerkomt op gemiddeld 23 per speelster! De U8 staan momenteel mooi tweede met 14 chocolotjes per speler.

In ‘totaal aantal verkochte chocolotjes’ zien we dat de U15 opgeklommen zijn naar de tweede plek. Vooral door de online verkoop via de website zijn ze flink aan hun achterstand aan het knabbelen. Gaan zij op deze manier de meisjes nog het vuur aan de schenen kunnen leggen? Of gaat de U8 nog voor een slotoffensief om alsnog met z’n allen naar Bobbejaanland te kunnen?

Hoe kun je je ploegtotaal nog een flinke boost geven? Door onderstaande link te delen via sociale media, e-mail, …. Als mensen bij een bestelling jullie ploegnaam vermelden, wordt dit bij jullie ploegtotaal opgeteld:
http://minderhoutvv.be/bestelling-chocolotjes/

De actie loopt nog tot en met 31 mei middernacht. Jullie hebben dus nog een week de tijd. O ja, en er zitten nog steeds een aantal mooie geldprijzen verstopt 

Tussenstand choco-LOTJES competitie op 24/05