Na een carrière van meer dan 20 jaar in het dagelijks bestuur van MVV, heeft clubicoon Marcel ‘Cel’ Geerts vorig jaar besloten om zijn rol als penningmeester binnen de club over te dragen.  Op 30 juni jongstleden heeft hij de fakkel definitief doorgegeven aan zijn opvolgers, Hans Verheyen en Nic Vorsselmans. Cel blijft wel nog beschikbaar als raadgever, en zal hen het komende jaar ook nog blijven ondersteunen.

Wij willen Cel enorm hard bedanken voor zijn jarenlange inzet en toewijding, eerst als jeugdbestuurslid, later als lid van het dagelijks bestuur en Raad van Bestuur, als penningmeester van de club, en als mede-oprichter van het feestcomité. Het feit dat hij na een lange staat van dienst een aantal taken neerlegt, gaat zeker niet betekenen dat we Cel niet meer op de club zullen zien. Als supporter, als helpende hand, als raadgever….

Cel, 1000 maal dank namens iedereen binnen de club!

Marcel Geerts, 1000 maal dank!