Met betrekking tot het coronavirus hebben bestuur en jeugdbestuur op basis van gezond verstand in combinatie met de adviezen en verplichtingen van de Nationale Veiligheidsraad, de Provinciale Veiligheidsraad, Voetbal Vlaanderen en de gemeente Hoogstraten de volgende besluiten genomen:
  • Trainingen en wedstrijden van alle jeugdploegen tot en met U17 gaan door zoals gepland, met uitzondering van tornooien. We gaan dit trachten aan te houden weliswaar met alle maatregelen in acht genomen.
  • Wedstrijden boven de 18 jaar (dus U21, B-reserven, A-reserven en eerste ploeg) zijn niet toegestaan voor minstens de komende vier weken (dus tot en met 25 augustus). Alle vriendschappelijke en bekerwedstrijden komen dus te vervallen. (update 30/07/20: trainingen zijn WEL toegestaan in groepen van max 10 personen en kan er enkel voor oefenvormen gekozen worden waarbij er geen contact is tussen de spelers)
  • Het Progress jeugdkamp op Minderhout VV met start op 3 augustus gaat WEL door. Met inachtneming van de nodige extra maatregelen en 2 bubbels. Er zal ook geen slot-event in bijzijn van ouders worden georganiseerd. Voor meer info verwijzen we naar de mailing die Progress zelf heeft gestuurd
  • Het Minderhout VV jeugdtornooi in het weekend van 22-23 augustus gaat NIET door.
Enkele aanvullende maatregelen op de club:
– niet douchen op de club
– spelers komen in voetbal kleding naar de club en hoeven dus geen kleedkamer te gebruiken
– spelers arriveren kort voor training en gaan direct na de training naar huis
– spelers nemen eigen drinkfles mee en gebruiken niet elkaars fles
– trainers dragen zoveel als mogelijk mondkapjes (zeker in contact met ouders) en houden op het veld de nodige afstand tot de spelers.
– ouders zijn bij voorkeur niet aanwezig op de het terrein en indien toch dan altijd met mondkapje en met inachtneming van 1,5 m. Max 1 ouder per kind toegestaan.
– ontsmetting van handen en materiaal wordt voorzien op de club
– bijkomende maatregelen vanuit provincie, Veiligheidsraad en stad Hoogstraten zullen steeds gevolgd worden.
Voor meer info verwijzen we o.a. naar de website van voetbal Vlaanderen
Covid-19 maatregelen (dd 30/07/20) !!!