Volgend weekend beginnen de jeugdcompetities opnieuw, een week later gevolgd door de senioren. Dat betekent dat het vanaf dan weer een stuk drukker wordt op onze accommodatie. Daarom nog eens extra aandacht voor de geldende COVID-19 maatregelen (die trouwens ook gelden bij uitwedstrijden):
  • een mondmasker is ALTIJD verplicht op en rond sportterreinen, behalve tijdens het sporten. Hier is de regelgeving dus strenger dan op de gewone weg! Dat betekent dat zo gauw u de parking opdraait, VERPLICHT bent een mondmasker te dragen. Dus ook ouders die hun kinderen af komen zetten voor/op komen halen van de training moeten ten allen tijde een mondmasker dragen. Moesten we controle krijgen, kost een inbreuk u onmiddellijk 250€, en de club riskeert een nog hogere boete. Er zijn al heel wat Vlaamse clubs die intussen controle hebben gekregen en boetes hebben moeten betalen, dus we rekenen hier absoluut op jullie medewerking
  • Indien u de accommodatie betreedt, is een registratie verplicht. Aan de inkom zal een affiche hangen met een QR-code. Gelieve deze code te scannen met uw smartphone (of te surfen naar de website die er ook op vermeld staat) en uw gegevens in te vullen zodat we ook hier steeds in orde zijn. In de kantine liggen registratieformulieren op de tafels voor eventueel handmatige registratie. (U kan eventueel ook op voorhand al uw bezoek registreren via www.minderhoutvv.be/registratie. Vul in dat geval zeker de datum van het bezoek in)
  • In de kantine gelden de horeca-maatregelen. Dat betekent dat u enkel met uw gezin en uw contactbubbel aan tafel mag plaatsnemen (max 10 personen). Sta alleen recht om te bestellen of naar het toilet te gaan en doe dit met je mondmasker op. Enkel wanneer u zit mag het mondmasker af. Aan de ingang van de kantine wordt u verwacht steeds uw handen te ontsmetten met de aanwezige handgel.
  • Houd ten allen tijde 1.5m afstand
We weten dat deze maatregelen erg strikt zijn, maar we hebben er alle belang bij dat deze zo goed mogelijk opgevolgd worden zodat de competities op onze terreinen doorgang kunnen blijven vinden en dat we als club niet nog extra financieel geraakt worden door eventueel boetes.
Wij rekenen op uw medewerking en alvast bedankt voor uw begrip.
Bestuur K Minderhout VV
Covid-19 maatregelen