In juni 2020 bestond onze voetbalvereniging 50 jaar. Door de gekende perikelen hebben we ons jubileumfeest 2 jaar moeten uitstellen, maar binnenkort is het eindelijk zo ver.

Op vrijdag 20 mei starten we om 18.30u met een huldigingsreceptie in de grote feesttent aan onze terreinen (Heistraat 2a, Minderhout). Iedereen die de voorbije 50 jaren een taak heeft vervuld als bestuurslid, trainer, afgevaardigde of vrijwilliger wordt hierop vriendelijk uitgenodigd. Maar ook iedereen die in de periode heeft gespeeld voor één van onze seniorenploegen (reserven, eerste ploeg, dames, veteranen) of die deel uitmaakt van onze huidige seniorenselecties (U21, A en B-kern) is van harte welkom. Met partner uiteraard!  Voldoet u aan één van deze voorwaarden, beschouw dan dit bericht als uw officiële uitnodiging. Het is immers onbegonnen werk om iedereen van de afgelopen 50 jaar te traceren. Stuur dit bericht ook gerust door, moest u nog mensen kennen die ook in aanmerking komen maar die nog niet op de hoogte zijn. We vragen om organisatorische redenen wel om uw komst naar de receptie te bevestigen voor 10 mei 2022 via de website http://www.minderhoutvv.be/receptie of via een mail naar receptie@minderhoutvv.be met vermelding van uw naam (+ eventuele partner).  Dat stelt ons in staat om voldoende aperitief en hapjes te voorzien.

Na de receptie (vanaf 21u) opent de feesttent ook voor alle niet-genodigden de deuren (zeilen?). Jef Broes en zijn kompanen van coverband Basement Bastards geven er vanaf 22u een lap op. Daarna gaat het feest verder met de nodige 80’s, 90’s en 00’s klassiekers. Inkom is dan gratis, iedereen is welkom!

Gezocht: MVV coryfeeën van de voorbije 50 jaar