Zondag 1 mei speelde onze eerste ploeg zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Aansluitend werden ‘de gouden schoen’ en ‘den Bram uitgereikt aan de meest verdienstelijke speler en het grootste talent uitgereikt. De gouden schoen ging naar Seb Voorn, voor Maarten Sas en Dries Janssens. Jorn Aernouts werd verkozen tot talent van het jaar. Proficiat!

Zo werd het seizoen 2021-2022 op een mooie manier afgesloten. Een moeizaam seizoen, waarin het geluk niet aan onze kant stond en waarin we niet altijd beloond werden voor het geleverde spel, resulteert jammer genoeg in degradatie naar 3de provinciale. Aan inzet en vechtlust ontbrak het zeker niet en dat nemen we alvast mee naar volgend seizoen.  We willen dan ook alle spelers en de technische staf bedanken voor het afgelopen jaar en hen veel succes en voetbalplezier toewensen in het komende seizoen!

Gouden schoen + den Bram 2021- 2022