Deze ochtend heeft de regering opnieuw een aantal COVID-19 maatregelen verscherpt.  We sommen even de regels op die voor ons van belang zijn:

  • Jeugdcompetities (onder 18 jaar) en trainingen voor jeugd/senioren mogen nog steeds doorgaan.  We beseffen ook dat gesloten kantines/kleedkamers voor zowel spelers als supporters vervelend zijn, maar zijn anderzijds blij dat we onze spelers toch nog de nodige sportieve afleiding kunnen/mogen bezorgen. Besef ook dat deze beperkingen door de spelers zelf vaak als veel minder hinderlijk ervaren worden als door de ouders.
  • Bij jeugdwedstrijden mag nog één ouder of familielid per spelertje komen kijken.
  • Mondmasker is ten allen tijde verplicht, behalve voor kinderen onder de 12, en de spelers als ze het veld betreden.
  • Eten of drank mag ter plaatse niet meer verkocht en/of genuttigd worden. De kantine is dus niet alleen gesloten,  het is vanuit de overheid ook verboden om langs de zijlijn meegebrachte drank/voedsel te consumeren. Dit omdat ten allen tijde het mondmasker dient gedragen te worden

Deze maatregelen zijn onmiddellijk van toepassing.  Zoals steeds blijven wij als club het beleid van de (lokale) overheid en Voetbal Vlaanderen volgen.

Blijf gezond en houd u aan de afgesproken regels. Alvast bedankt!

 

Update COVID-19 (23 okt)