Omdat Walter wegens gezondheidsproblemen een stapje terug diende te zetten, waren we op zoek naar nieuwe verantwoordelijken voor onze kantine. En die hebben we gevonden! Ze stellen zich heel graag even aan jullie voor:

“Wij zijn Gilbert en Nele. We wonen in Hoogstraten en zijn sinds vorig seizoen verbonden met MVV, via ons dochtertje Elise. Zij speelde het voorbije seizoen bij de U6. Gill heeft ook nog een grote zoon van 18 jaar, Jason. We houden van gezelligheid en samenzijn, muziek en uitstapjes.

Gilbert den Dunnen, 42 jaar, metaalbewerker. Al van kinds af aan betrokken bij het horeca-leven. Eerst bij zijn ouders in het café, later zelf eigenaar en een helpende hand bij vrienden. Voelt zich achter de toog op z’n best.

Nele Hooyberghs, 33 jaar, werkzaam in het onderwijs als ondersteuner. Bezige bij met oog voor detail, graag actief bezig binnen het verenigingsleven.

We hebben veel ‘goesting’ om van de kantine een gezellige plek te maken, waar jong en oud elkaar mogen ontmoeten en plezier maken met elkaar. We kijken er naar uit jullie te mogen ontmoeten en te leren kennen.”

Wij wensen Nele en Gilbert veel succes en zijn enorm blij dat zij zich met veel enthousiasme op deze klus willen storten!

Tegelijkertijd willen we Walter ook nog eens extra bedanken voor alle werk dat hij de voorbije jaren in de kantine (en de club) heeft gestoken. Walter blijft uiteraard verbonden aan de club als bestuurslid. Hij zal zich de komende tijd nog moeten focussen op zijn herstel, maar we hopen hem snel weer terug te zien op onze club. Bedankt en spoedig herstel, Walter!

Gilbert en Nele: onze nieuwe kantineverantwoordelijken!