Wil je er vanaf september graag bij zijn? Schrijf je dan snel en eenvoudig in via deze link. Op dit inschrijvingsformulier staat ook alle nodige info!

 

WIE ZIJN WIJ?
Thijs: Hallo, ik ben Thijs Schrauwen, 38 jaar. Ik geef les in het buitengewoon onderwijs en voetbal is al heel mijn leven een passie. Het wordt tijd om dit ook eens door te geven aan de jeugd.
Wouter: Hallo, ik ben Wouter Meeusen, 26 jaar. Ik ben een collega van Thijs en geef dus ook les in het buitengewoon onderwijs. Ik werk graag met jeugd en ben al verschillende jaren jeugdtrainer. Naast het organiseren van de voetbalschool organiseer ik samen met twee kameraden ook nog voetbalkampen.
WIE IS ER ALLEMAAL WELKOM OP ONZE VOETBALSCHOOL?
Alle voetballiefhebbers van 6 tot 15 jaar, zowel jongens als meisjes zijn welkom op onze voetbalschool. Voor de keepers is er ook een mogelijkheid om keeperstraining te volgen (indien voldoende inschrijvingen). Voor ons is het eender van welke club je komt, wij proberen iedereen beter te maken.

WAAROM EEN VOETBALSCHOOL HIER IN MINDERHOUT?
Minderhout VV is een warme, gezellige en groeiende club waarbij de jeugdwerking heel belangrijk is. Daarom is het fijn om hier een voetbalschool te mogen uitbaten. Voetbal is hier in Minderhout en in de omliggende gemeentes, een zeer populaire sport. Daarom is dit voor ons een perfecte locatie om ons doel te verwezenlijken.
WAAR STAAT ONZE NAAM ”VOETBALSCHOOL T&W” VOOR?
T&W staat voor Thijs & Wouter maar nog veel belangrijker staat T&W voor Techniek & Wilskracht. Dit zijn onze basisaccenten. Wij geloven er sterk in dat je met deze vaardigheden als voetballer ver kunt geraken, op welk niveau dan ook. Daarom zal er bij T&W nadruk gelegd worden op deze accenten. Alles begint met een goede basistechniek en een juiste ingesteldheid.
Wat zou Kevin de Bruyne zijn enkel met zijn gouden techniek maar zonder zijn wilskracht en doorzettingsvermogen?
Nu weten jullie terug wie wij zijn en waar wij voor staan!

Bij verdere vragen horen wij het graag!
Sportieve groeten,
T&W

 

Voetbalschool T&W gaat terug van start!