We waren er al enkele jaren mee bezig, en de wildste geruchten deden intussen ook de ronde, maar nu kunnen we officieel aankondigen dat K Minderhout VV een kunstgrasveld gaat aanleggen. Via een 70-30 participatie met de Stad Hoogstraten, starten wij binnenkort met de aanbestedingsprocedure. 70-30 betekent dat de stad de kosten voor 70% op zich neemt, en dat wij als club de resterende 30% zullen dragen. We beschikken uiteraard al over een mooi startkapitaal, maar ook de inkomsten van onze activiteiten (spaghettiavond, quiz, feestweekend, …) zullen integraal worden besteed aan dit project. Jullie aanwezigheid wordt bijgevolg meer dan ooit geapprecieerd 😉 (meer info volgt snel).
Dit kunstgrasveld komt uiteraard geen dag te vroeg: onze trainingsvelden zijn momenteel overbezet door het grote aantal ploegen (25!) dat we hebben. Een verlicht kunstgrasveld op de plaats van het B-terrein zorgt voor een extra oefenveld (dat bovendien nagenoeg altijd bespeelbaar is), en biedt bovendien ook de kans om avondwedstrijden te spelen. Bedoeling is dat we reeds volgend seizoen op dit veld zouden kunnen starten.
Een kunstgrasveld in Minderhout!