De aanvraag tot inschrijving voor het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 werd op 13 mei geopend. Nieuwe spelers die zich bij onze club wensen aan te sluiten, dienen dit formulier in te vullen.

UPDATE: Ondertussen worden we wederom overstelpt door vele aanvragen, over de verschillende leeftijden. Daardoor moeten we helaas melden dat we voor bijna alle ploegen op een maximumbezetting zitten en er dus geen plaatsen meer beschikbaar zijn. Uiteraard mag het formulier nog ingevuld worden, maar weet dus dat de kans op inschrijving heel beperkt is.
Een mogelijk alternatief is om jullie zoon/dochter proberen in te schrijven bij één van de andere fusieclubs van Hoogstraten, die mogelijk nog wel wat plaatsen hebben.
Ter info: Een registratie via deze website is altijd onder voorbehoud. Na deze registratie wordt er intern nagegaan of er nog beschikbare plaatsen zijn. Je inschrijving wordt pas definitief nadat we dit per mail aan jou bevestigd hebben. Op dat moment worden de gegevens voor betaling ook doorgegeven, zodat de inschrijving afgerond kan worden.

Aanvraag tot inschrijving