Zoals u ongetwijfeld wel weet is onze jeugdwerking constant in beweging, een club die niet stil staat, kortom een club met ambitie. We willen een familieclub zijn waar iedereen zich thuis voelt, waar sfeer is en waar het gezellig vertoeven is.

Dit alles vergt ook enige structuur, daarom hebben we de belangrijkste informatie voor u in deze brochure gezet. Het correct en duidelijk informeren van u allen lijkt ons één van de voornaamste werkpunten, en middels deze ´brochure` hopen we al het één en ander voor u te verduidelijken.

Voetbal is een teamsport, daarom vinden wij het kweken van teamgeest zeer belangrijk. Minderhout VV gaat voor kwalitatief en sportief voetbal, maar we zijn ook een vereniging die sociale aspecten belangrijk vindt.

Via deze weg willen we u vragen om actief deel te nemen aan de activiteiten die doorheen het hele seizoen georganiseerd worden door de club. Hierbij denken we aan de tapbeurten, de bloemenverkoop, feestjes, evenementen, etc. Namelijk, de fundamenten van onze club steunen op het enthousiasme van vele vrijwilligers. Van ieder lid van MVV, of ouders/grootouders wordt verwacht om, buiten de tapbeurten om, ook eens per seizoen een helpende hand te bieden op een van de georganiseerde activiteiten. Vanuit de opbrengst van al deze activiteiten wordt ook de jeugdwerking voorzien van extra budget. Budget dat we goed kunnen gebruiken in ons streven om onze jeugdwerking op hoger niveau te brengen.

Wij kijken alvast uit naar een mooie voetbaltoekomst voor onze jeugdspelers!

Sportieve groeten,

Het jeugdbestuur.