Een kunstgrasveld in Minderhout!

We waren er al enkele jaren mee bezig, en de wildste geruchten deden intussen ook de ronde, maar nu kunnen we officieel aankondigen dat K Minderhout VV een kunstgrasveld gaat aanleggen. Via een 70-30 participatie met de Stad Hoogstraten, starten wij binnenkort met de aanbestedingsprocedure. 70-30 betekent dat de stad de kosten voor 70% op zich neemt, en dat wij als club de resterende 30% zullen dragen. We beschikken uiteraard al over een mooi startkapitaal, maar ook de inkomsten van onze activiteiten (spaghettiavond, quiz, feestweekend, …) zullen integraal worden besteed aan dit project. Jullie aanwezigheid wordt bijgevolg meer dan ooit geapprecieerd 😉 (meer info volgt snel).
Dit kunstgrasveld komt uiteraard geen dag te vroeg: onze trainingsvelden zijn momenteel overbezet door het grote aantal ploegen (25!) dat we hebben. Een verlicht kunstgrasveld op de plaats van het B-terrein zorgt voor een extra oefenveld (dat bovendien nagenoeg altijd bespeelbaar is), en biedt bovendien ook de kans om avondwedstrijden te spelen. Bedoeling is dat we reeds volgend seizoen op dit veld zouden kunnen starten.

Oud-bestuurslid Jef Van Gils overleden

Met pijn in het hart vernemen we het overlijden van Jef Van Gils. Velen van ons kennen Jef ongetwijfeld nog als trainer en als bestuurslid van onze club. Jef is zondag op 78-jarige leeftijd overleden.  Bij deze willen we onze oprechte deelneming betuigen aan de familie en naaste vrienden van Jef.

Het overlijdensbericht vindt u hier

Schrijf nu in voor onze spaghettiavond (ZAT 2 OKT)!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ook dit jaar een spaghettiavond. Op zaterdag 2 oktober toveren we onze kantine opnieuw om tot een Italiaans restaurant. Voor het luttele bedrag van 10€ kunt u a volonté aanschuiven aan het spaghettibuffet. Kinderen tem 12 jaar betalen slechts 6€.
Mocht u -ondanks het feit dat u onze spaghetti nog niet heeft geproefd- toch geen fan zijn van pasta, dan kunt u in plaats daarvan ook een koude schotel bestellen, eveneens aan de democratische prijs van 10€.

Inschrijven kan door dit formulier in te vullen. Vergeet niet de shift van uw keuze in te vullen:
Shift 1: 17.30 – 19.15
Shift 2: 19.30 – 21.15
Indien u met uw ploeg/groep aan 1 tafel wenst te zitten, gelieve dit in de opmerkingen mee te geven.

NIEUW: dit jaar werken we ook met afhaling. In plaats van aan te schuiven in ons restaurant, kan u ook gewoon uw porties bestellen en afhalen op zaterdag 2 oktober tussen 15.30u en 17.30u. U dient de spaghetti dan enkel thuis nog op te warmen

Alvast smakelijk eten!

Zondag 19 sept: Clubdag!

Op zondag 19 september vieren we onze eerste clubdag. Alle spelers van U6 tem onze A-kern worden om 13u in hun voetbalkleren + trainingsvest verwacht aan onze pleinen.  Elke ploeg zal dan officieel op het veld voorgesteld worden, de ploegfoto’s worden getrokken en elke speler ontvangt een kleine attentie namens de club. Daarnaast zal een clubfoto getrokken worden en zal dit alles op film worden vastgelegd (drone). Daarnaast voorzien we ook springkastelen en een groot buitenterras. Om 15u speelt dan onze eerste ploeg tegen Wuustwezel. Meer info volgt snel!