Overlijden Jac van der Velden (+ 06/08/2022)

We vernamen zopas het droeve nieuws dat Jac van der Velden op 6 augustus overleden is. Jac was jarenlang bestuurslid van onze club, en de meesten kennen hem ongetwijfeld ook als één van de vaste tappers, zowel nog in de oude kantine als in onze nieuwe accommodatie.  Jac was al enige tijd ziek en overleed afgelopen zaterdag omringd door zijn familie.

Bij deze willen we ons diepste medeleven betuigen aan familie en vrienden, en in het bijzonder aan May, Marieke en Sven. Voor de bekerwedstrijd van zaterdag zal een minuut stilte gehouden worden ter nagedachtenis aan Jac.

Hier vindt u het overlijdensbericht

Oefenwedstrijden A-kern

Onze A-kern start dit weekend met de eerste trainingen. Hieronder vindt u alvast het overzicht van de oefenwedstrijden in juli en augustus. Wijzigingen aan het schema zijn nog mogelijk:

Dag Datum Uur Thuis Uit Opmerking
Wo 27/jul 19:30 Flandria Ravels K Minderhout VV 1 elftal
Za 30/jul 16:00 Dosko K Minderhout VV 1e elftal
Di 2/aug 19:00 KFC Meer K Minderhout VV Fusietornooi
Wo 3/aug 20:00 Heibos K Minderhout VV 1e elftal
Za 6/aug 18:30 Lentezon K Minderhout VV BVA
Di 9/aug 19:00 K Minderhout VV Fusietornooi finale?
Vr 12/aug 20:00 Vlimmeren K Minderhout VV reserven A
Za 13/aug 18:30 K Minderhout VV Oosthoven BVA
Za 20/aug 13:00 Westmalle K Minderhout VV reserven A
Za 20/aug 18:30 Wechelderzande K Minderhout VV BVA
Di 23/aug 19:30 K Minderhout VV Zoersel 1e elftal
Za 27/aug 13:00 Alberta Schilde K Minderhout VV reserven A
Zo 28/aug 15:00 K Minderhout VV Olen United BVA

De competitie start het eerste weekend van september met een thuiswedstrijd tegen Oxford Hemiksem. Mogelijks wordt deze weekend verplaatst naar zaterdag. Moest dat zo zijn, brengen we u uiteraard op de hoogte. U kunt de wedstrijden van onze eerste ploeg ook steeds opvragen via deze link

Gouden schoen + den Bram 2021- 2022

Zondag 1 mei speelde onze eerste ploeg zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Aansluitend werden ‘de gouden schoen’ en ‘den Bram uitgereikt aan de meest verdienstelijke speler en het grootste talent uitgereikt. De gouden schoen ging naar Seb Voorn, voor Maarten Sas en Dries Janssens. Jorn Aernouts werd verkozen tot talent van het jaar. Proficiat!

Zo werd het seizoen 2021-2022 op een mooie manier afgesloten. Een moeizaam seizoen, waarin het geluk niet aan onze kant stond en waarin we niet altijd beloond werden voor het geleverde spel, resulteert jammer genoeg in degradatie naar 3de provinciale. Aan inzet en vechtlust ontbrak het zeker niet en dat nemen we alvast mee naar volgend seizoen.  We willen dan ook alle spelers en de technische staf bedanken voor het afgelopen jaar en hen veel succes en voetbalplezier toewensen in het komende seizoen!