Voorbereidingswedstrijden A-kern

1e Ploeg:

20 juli             Flandria – MVV                      19u30

24 juli             MVV – Ksk Oosthoven          15u00

28 juli             MVV – De Kempen A             19u30

31 juli             Dosko – MVV                         18u30

3 aug              MVV  – White Star                 19u30

7 aug               MVV – Ternesse A                 18u30              BVA

10 aug            Zoersel – MVV                       19u30

14 aug            S gravenwezel – MVV           18u30              BVA

17 aug            MVV – KVV Vosselaar           19u30

21 aug            MVV – Antonia A                  18u30              BVA

24 aug            VC Wijnegem – MVV             19u30             

28 aug             Vebr. Zwijndrecht – MVV     18u30              BVA

 

2e Ploeg:

28/7                HIH 1epl – MVV                      19u30

31 juli             Loenhout – MVV                   14u00

3 aug              fusietornooi te Wortel         19u00

6 aug              Ksk Oosthoven – MVV          19u30

10 aug            fusietornooi te Wortel         19u00

14 aug            MVV – Olympic Essen           14u00

18 aug            MVV – Zoersel                       19u30

21 aug            Halle – MVV                           14u00

24 aug             Meerle – MVV                       19u30

27 aug             Wortel – MVV                       19u30

Gilbert en Nele: onze nieuwe kantineverantwoordelijken!

Omdat Walter wegens gezondheidsproblemen een stapje terug diende te zetten, waren we op zoek naar nieuwe verantwoordelijken voor onze kantine. En die hebben we gevonden! Ze stellen zich heel graag even aan jullie voor:

“Wij zijn Gilbert en Nele. We wonen in Hoogstraten en zijn sinds vorig seizoen verbonden met MVV, via ons dochtertje Elise. Zij speelde het voorbije seizoen bij de U6. Gill heeft ook nog een grote zoon van 18 jaar, Jason. We houden van gezelligheid en samenzijn, muziek en uitstapjes.

Gilbert den Dunnen, 42 jaar, metaalbewerker. Al van kinds af aan betrokken bij het horeca-leven. Eerst bij zijn ouders in het café, later zelf eigenaar en een helpende hand bij vrienden. Voelt zich achter de toog op z’n best.

Nele Hooyberghs, 33 jaar, werkzaam in het onderwijs als ondersteuner. Bezige bij met oog voor detail, graag actief bezig binnen het verenigingsleven.

We hebben veel ‘goesting’ om van de kantine een gezellige plek te maken, waar jong en oud elkaar mogen ontmoeten en plezier maken met elkaar. We kijken er naar uit jullie te mogen ontmoeten en te leren kennen.”

Wij wensen Nele en Gilbert veel succes en zijn enorm blij dat zij zich met veel enthousiasme op deze klus willen storten!

Tegelijkertijd willen we Walter ook nog eens extra bedanken voor alle werk dat hij de voorbije jaren in de kantine (en de club) heeft gestoken. Walter blijft uiteraard verbonden aan de club als bestuurslid. Hij zal zich de komende tijd nog moeten focussen op zijn herstel, maar we hopen hem snel weer terug te zien op onze club. Bedankt en spoedig herstel, Walter!

Appels en bloemen 2021

 
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de jeugd van MVV ook dit jaar weer een appels- en bloemenverkoop. Door de geldende maatregelen zal dat deze keer GEEN deur-aan-deur verkoop zijn, maar wel een online verkoop.  Via dit bestelformulier kunt u appels of bloemen bestellen.
U ontvangt na bestelling een e-mail met het rekeningnummer waarop het bedrag dient betaald te worden. Pas na betaling is de bestelling definitief.
Op zaterdag 22 mei worden de appels/bloemen dan aan huis geleverd (of kunt u ze afhalen aan de kantine van MVV moest u niet in de buurt wonen)
Bloem = paarse Surfinia in pot
Appels = zak jonagold (2kg)
Kostprijs: 1 item kost 6€. Koopt u er 2, dan kosten die samen slechts 10€. Uiteraard mag u combineren (1 zak appels en 1 bloem)

MAKRO ‘Leuk steuntje’ actie

In deze tijden kan elke vereniging wel een steuntje gebruiken. Als je een frequente Makro-shopper bent, registreer je hier dan snel, en bij een volgende aankoop stort Makro een klein percentage van het aankoopbedrag naar MVV. Het kost je zelf helemaal niets en je favoriete club vaart er wel mee!
Alvast bedankt!

Update COVID-19 (30 jan): beperkte bubbels (10 spelers), hervatting training U15 en U17

Afgelopen week werd federaal beslist dat buitensport voor 12- tot 18- jarigen in beperkte bubbels (max 10 spelers + 1 begeleider) opnieuw is toegelaten. Goed nieuws dus voor onze U15 en U17 die al sinds eind oktober stil lagen!

Deze beperkte bubbel zal tegelijkertijd ook van toepassing zijn voor de 6 tem 12-jarigen, dus daar worden de maatregelen helaas iets strikter. Wedstrijden (ook vriendschappelijk) zijn voorlopig niet meer toegelaten, wedstrijdvormen binnen een training wel. Deze maatregelen zijn intussen ook overgenomen door Voetbal Vlaanderen en gaan in vanaf nu maandag 1 februari.

In de achtergrond hebben ons jeugdbestuur, de TVJO en de trainers de afgelopen dagen dan ook heel wat werk verzet om te zorgen dat we vanaf maandag helemaal klaar zijn om onze U15 en U17 opnieuw op de trainingsvelden te kunnen ontvangen. Tegelijkertijd werden ook opdelingen gemaakt van de verschillende jeugdploegen zodat er steeds in groepen van maximaal 10 kinderen kan worden getraind. Meer info over deze indeling en de trainingsuren ontvangt u van uw trainer.

Belangrijke beperking is wel dat kinderen vanaf 1 februari nog maar 1 buitenschoolse hobby mogen hebben. Dat betekent dat uw zoon/dochter misschien moet kiezen tussen de jeugdbeweging, voetbal of een andere activiteit. Wij gaan er vanuit dat wanneer uw kind naar de voetbaltraining komt, dit betekent dat de andere hobby’s “on hold” zijn gezet. Mogen wij u vragen om u aan deze regels te houden zodat we eventuele besmettingen zo ver mogelijk van het speelveld kunnen houden? Alvast bedankt!