WEDSTRIJDEN:

  • U6 tem U17: de competitie hervat zoals gepland MAAR met restricties op het aantal toeschouwers. Alle spelers van U6 tem U17 mogen zich laten ‘begeleiden’ door maximaal 2 meerderjarige personen. Deze begeleiders worden geacht een Covid Safe Ticket bij zich te hebben, ook als ze buiten de wedstrijd volgen. Vanaf 100 toeschouwers – wat op een drukke wedstrijddag zeker het geval kan zijn – is een CST voor de begeleiders vanuit de overheid namelijk verplicht.  De kantine blijft gewoon open volgens de geldende horeca-maatregelen. Daar is een CST verplicht voor iedereen vanaf 16 jaar.
  • U21, A en B-reserven: de competitie hervat zoals gepland MAAR ZONDER PUBLIEK. De kantine blijft gewoon open volgens de geldende horeca-maatregelen. Daar is een CST verplicht.
  • Eerste ploeg: Voetbal Vlaanderen heeft beslist de competitie pas te hervatten zo gauw publiek terug is toegelaten. Momenteel wordt er van uit gegeaan dat de competitie op 30 januari zou worden hervat. Wordt vervolgd…

ACTIVITEITEN:

De corona-maatregelen hebben ons er toe gedwongen om zowel de herdenkingsmis (8 jan), de Mangé (16 jan) als de Quiz (4 feb) uit te stellen naar een latere datum. Zo gauw daar meer over bekend is, laten we het u uiteraard zo snel mogelijk weten.

Corona-update dd 30/12/21