Afgelopen weekend speelden we onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Enkele van onze spelers hangen na dit seizoen hun schoenen aan de haak, en dat wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Jort Keustermans (48 caps), Wes Peeraer (156 caps) en Jens Verschueren (186 caps): oprecht bedankt voor jullie jarenlange inzet als speler en als jeugdtrainer, en we hopen jullie sowieso nog vaak te zien op de club!

Traditiegetrouw werden na de wedstrijd ook weer de nodige prijzen uitgereikt. De strijd om de gouden schoen was dit jaar ongemeen spannend. Uiteindelijke winnaar werd onze keeper Glenn Vorsselmans. Daan Snoeijs en Dries Janssens completeren het podium.

‘Den Bram’, de trofee voor de grootste belofte, was dit jaar voor Milan Donckers. Dik verdiend!

Laatste thuiswedstrijd + gouden schoen