ZO 16/02: K MINDERHOUT VV – KFC MEER (15u)

Aanstaande zondag 16 februari speelt onze eerste ploeg de thuisderby tegen de buren van KFC Meer. In de heenwedstrijd konden onze groen-witten al rekenen op een grote schare Minderhoutse supporters. In een echte cup-sfeer konden ze toen de wedstrijd helaas niet naar hun hand zetten.
We hebben er alle vertrouwen in dat dat geen tweede keer zal gebeuren. Maar daarvoor hebben ze natuurlijk opnieuw jullie vocale steun nodig. Daarom graag een oproep aan al onze supporters om onze buren uit Meer op een warm onthaal te trakteren! Tot zondag!

Zondag 2 feb 15u: MVV – KFC Meerle + WK veldrijden op groot scherm!

Vorige week heeft onze eerste ploeg op het veld van Sint-Jozef -na een collectief zeer sterke prestatie- de tweede periodetitel in de wacht gesleept. Een dikke proficiat aan spelers en staf! We zijn dus al verzekerd van een eindrondeticket voor promotie, maar ook voor het kampioenschap zijn we nog niet uitgeteld. Zeker na het onverwachte puntenverlies van leider Ekeren.

Nu zondag 2 februari om 15u spelen we de thuisderby tegen onze buren van KFC Meerle. Een wedstrijd die we zeker willen winnen, en waarvoor we opnieuw beroep willen doen op jullie allen om onze groen-witten naar een nieuwe zege te schreeuwen. Hopelijk zien we jullie zondag massaal!

Zat 11 jan ’20: herdenkingsviering (AANGEPASTE DATUM !)

Minderhout VV nodigt iedereen uit om aanwezig te zijn op onze jaarlijkse herdenkingsviering. In deze serene viering hebben we speciale aandacht voor onze leden die recentelijk met een tragisch verlies zijn geconfronteerd, en denken we ook terug aan alle spelers en vrijwilligers die ons de voorbije jaren zijn ontvallen.

Dit herinneringsmoment heeft, anders dan op de affiches staat, plaats op zaterdag 11 januari om 18.30u in de St Clemenskerk van Minderhout. Het zou een hart onder de riem zijn van alle getroffen spelers en families indien ook u aanwezig zou kunnen zijn.

 

Schrijf nu in voor MVV Mangé (16 feb ’20)

Ook dit jaar organiseert Minderhout VV weer een MVV-Mangé. Ditmaal in aanloop naar de derby tegen KFC Meer op zondag 16 februari. Voor de prijs van 39€ (19€/kind) verwennen wij u met volgend menu:

  • aperitief
  • soepje van trostomaten met balletjes
  • medaillon van kalkoen op een bedje van gebakken seizoensgroenten, geserveerd met een jus van oude port, verse kroketten en een bordgarnituur
  • duo van huisgemaakte chocolademousse
  • thee/koffie

De inkom voor de wedstrijd (14.30u) is uiteraard inbegrepen. U wordt verwacht om 11.30 voor de aperitief.

Inschrijven kan via deze link.  Geef ook even aan met welke groep u aan tafel wil zitten zodat we daar bij de tafelschikking rekening mee kunnen houden. Voor meer info kan u steeds terecht op het nummer 0497/94.21.80 (Roel Hermans)

Hopelijk tot dan