Lancering MVV gin

In 2020 bestaat Minderhout VV 50 jaar. Om dit jubileumjaar alvast feestelijk in te luiden, lanceren we in samenwerking met de Sterkstokers onze eigen MVV-gin, genaamd ‘Royal Green’. Op 1 december om 14u zal onze gin officieel voorgesteld worden in de kantine, dit in aanloop naar de topper tegen Ekeren. De eerste 3 flessen zullen dan per opbod verkocht worden.
Vanaf die moment kunnen alle geïnteresseerden een fles van deze exclusieve gin kopen in de kantine of bestellen via de website. De prijs voor een fles bedraagt 35€.

Verder ook alvast te noteren in uw agenda: het 50-jarig bestaan wordt uitgebreid gevierd het weekend van 15-17 mei. Blokkeer die dagen dus alvast 

MVV Quiz 7 februari ’20

Op vrijdag 7 februari organiseert MVV weer een algemene kennisquiz in de kantine.  Ploegen bestaan uit max 6 personen. Inschrijven kan bij Luc Herthogs (lucherthogs@telenet.be) en kost 20€ per ploeg.  Zorg dat je er snel bij bent, want de plaatsjes zijn beperkt! Meer info vind je op bijgaande affiche

Steun goede doel ‘Feestvarken’ dit weekend in onze kantine

Dit weekend (16 en 17 november) verkopen Anita en haar team in onze kantine hotdogs ten voordele van het goede doel ‘Feestvarken’ . Een mooi initiatief en hierbij de aanmoediging naar jullie om de boterhammetjes een keer te laten staan, en op die manier te doneren voor de Warmste Week.  Moest je trouwens thuis nog veel rosse centjes hebben, breng ze gerust mee en steek ze in de rospot die Anita bij heeft. Alvast bedankt!

Cursus voetbaltrainer voorjaar 2020

In het voorjaar van 2020 start Voetbal Vlaanderen met een opleiding tot voetbaltrainer op onze terreinen. Een unieke kans voor trainers die nog geen diploma hebben, maar ook voor iedereen die de intentie heeft om ooit voetbaltrainer te worden.  Ook van andere clubs.

Moest je interesse hebben, contacteer dan onze jeugdcoördinator Werner Hopstaken (werner.hopstaken@hotmail.com)

Oud papier-container verdwijnt

Vanaf 15 oktober kunt u NIET meer met uw OUD PAPIER bij MVV terecht . Door de dalende papierprijs is onze container niet meer rendabel en zal deze dan ook verdwijnen. Wij willen iedereen bedanken voor de jarenlange steun, en Lu en Cor in het bijzonder voor het sorteerwerk.