Marcel Geerts, 1000 maal dank!

Na een carrière van meer dan 20 jaar in het dagelijks bestuur van MVV, heeft clubicoon Marcel ‘Cel’ Geerts vorig jaar besloten om zijn rol als penningmeester binnen de club over te dragen.  Op 30 juni jongstleden heeft hij de fakkel definitief doorgegeven aan zijn opvolgers, Hans Verheyen en Nic Vorsselmans. Cel blijft wel nog beschikbaar als raadgever, en zal hen het komende jaar ook nog blijven ondersteunen.

Wij willen Cel enorm hard bedanken voor zijn jarenlange inzet en toewijding, eerst als jeugdbestuurslid, later als lid van het dagelijks bestuur en Raad van Bestuur, als penningmeester van de club, en als mede-oprichter van het feestcomité. Het feit dat hij na een lange staat van dienst een aantal taken neerlegt, gaat zeker niet betekenen dat we Cel niet meer op de club zullen zien. Als supporter, als helpende hand, als raadgever….

Cel, 1000 maal dank namens iedereen binnen de club!

Geschiedenis Minderhout VV

Dit jaar bestaat onze club Minderhout VV 50 jaar. Maar ook voor de oprichting in 1970 werd in Minderhout al gevoetbald. Ludo Lathouwers maakte voor ons een historisch overzicht op basis van het boek  “40 jaar Minderhout VV’ en het artikel dat afgelopen mei verscheen in de Hoogstraatse Maand. U vindt het stuk terug op onze website onder het nieuwe menu ‘Geschiedenis’. Merci Ludo voor het werk dat je er in hebt gestoken!

Voorbereidingswedstrijden A-kern 2020-2021

25/07                    MVV – Wortel                 15u00                   mix

28/07                    West Malle – MVV          19u30                   mix

01/08                    Oosthoven – MVV          18u30                   mix

08/08                    MVV – White Star           18u30                   mix

11/08                    Fusie Tornooi

12/08                    MVV – Kontich A             19u00                   1e            BVA

15/08                    Loenhout – MVV             14u00                   2e

15/08                    Sint Job – MVV                18u30                   1e            BVA

17/08                    Merksplas – MVV            19u30                   2e

18/08                    Vosselaar – MVV             19u30                   1e

21/08                    MVV – Meerle                 19u15                   2e

22/08                    MVV – Antonia                19u00                   1e            BVA

25/08                    Flandria – MVV                19u30                   1e

28/08                    Arendonk – MVV             20u00                   2e

29 of 30/08          Mariekerke Branst – MVV                             1e            BVA

Meisjes winnen trip naar Bobbejaanland met CHOCO-lotjes actie!

Onze CHOCO-lotjes actie is afgelopen, het aantal verkochte lotjes is geteld. En de ploeg die er het meeste verkocht zijn … de meisjes!  Met z’n 18 zijn ze er in geslaagd liefst 417 lotjes te verkopen. Dat is een gemiddelde van 23 per speelster! Zij mogen binnenkort met z’n allen naar Bobbejaanland op onze kosten.

De U8 stranden op de tweede plaats met gemiddeld 14 lotjes per speler. De U12 zijn derde met 12 lotjes. Fantastisch gewerkt, mannen! Ook alle andere jeugdploegen willen we van harte bedanken voor hun inzet.

COVID 19: jeugdtrainingen en voetbalkamp?

Door de COVID 19-maatregelen moesten we noodgedwongen het voetbalseizoen 2019-2020 op een vreemde en abrupte manier afsluiten half maart. Woensdag 13 mei kondigde de Nationale Veiligheidsraad aan dat voetbaltrainingen (geen wedstrijden) in kleine groepen en onder strikte voorwaarden weer mogelijk zijn. We hadden graag onze jeugdspelers nog enig perspectief willen bieden dit seizoen, maar na overleg met de trainers hebben we toch beslist de trainingen niet meer te hervatten. Wedstrijden en tornooien werden dit seizoen sowieso al niet meer afgewerkt, de velden zijn intussen ingezaaid,… Maar ook: de regels die door de bond worden opgelegd zijn erg strikt en praktisch moeilijk invulbaar. We hebben dan ook besloten om geen afsluitende jeugdtrainingen te faciliteren en ons vanaf nu te focussen op een goede opstart van het nieuwe seizoen.

Wat het kamp (begin juli) voor onze jeugdspelers (U8-U13) betreft, is er nog onduidelijkheid. Jeugdkampen zijn -zoals u wellicht weet- intussen toegestaan, maar over sportkampen is nog geen besluit genomen. Wat wel vast ligt, is dat ook hier een aantal voorwaarden aan verbonden zullen zijn.  Onze kamporganisatie is dus nog volop in beraad over het hoe, wat en waar van ons jaarlijks kamp. Ook dient zij nog even het besluit van de Nationale Veiligheidsraad af te wachten vooraleer de definitieve kampformule kan worden vastgelegd.  Maar hierover krijgt u zo snel mogelijk meer informatie.