Progress Voetbalkamp: 30 juli tem 3 aug

Van 30 juli t/m 3 augustus organiseert Progress het jaarlijkse zomer voetbal kamp bij Minderhout VV.
Dit jaar met een nieuwe formule: 5 dagen i.p.v. 4 dagen. En met buitenlandse trainers.  Ook is er een mogelijkheid tot overnachting (niet op de club maar via organisatie Progress)

Wil je inschrijven, wacht dan niet te lang: vorig jaar waren er ruim 100 deelnemers en waren alle beschikbare plaatsen volzet.

https://www.progresssports.com/product/toro-soccer-talents-minderhout/

Grootouderweekends 10-11 en 17-18 maart

Dit jaar organiseren we voor het eerst 2 grootouderweekends (10-11 maart en 17-18 maart). Al onze jeugdspelers ontvangen binnenkort 4 gratis inkomtickets die ze aan hun grootouders kunnen geven. Die mogen dat weekend dan gratis naar een wedstrijd van hun kleinkinderen komen kijken. In de kantine zullen ze bovendien nog een traktatie krijgen vanuit de club. Kijk dus alvast even welk van de 2 weekends je thuis speelt, en hoe laat je precies wedstrijd hebt. Dan kun je je grootouders al zeggen dat ze die datum in hun agenda reserveren.

Resultaten enquête activiteiten

Een tijdje geleden ontvingen jullie een enquete ivm onze activiteitenkalender. Een 50-tal personen heeft de tijd genomen deze door te nemen, en op basis daarvan kwamen we tot volgende conclusies:

  • Waardering: onze activiteiten worden gemiddeld met een 8 gewaardeerd, waarmee we uiteraard zeer tevreden zijn. Uiteraard was hier en daar ook een kritische noot te horen. En dat is voor ons zeker ook interessant.Die nemen we graag mee in de voorbereiding van onze komende activiteiten
  • Aantal activiteiten: Af en toe horen we wel eens de opmerking dat het allemaal wat veel is. Zelf proberen we voldoende spreiding te houden, en daarnaast ook genoeg variatie te voorzien in doelgroep. 2/3 de van de ondervraagden lijkt ons daarin te volgen, dus daar zijn we wel blij mee.

(meer…)

Overlijden Monique Herrijgers

We vernemen zopas het overlijden van Monique Herrijgers, de moeder van U8-trainer Guy Keustermans, grootmoeder van speelsters Joye en Tess, en schoonzus van voormalig bestuurslid Lu Keustermans. We willen namens MVV de ganse familie veel sterkte en moed toewensen bij dit tragische verlies. Overlijdensbrief

Zo 18 feb: MVV Mangé

Op 18 februari ek. speelt ons eerste elftal thuis tegen KSV Oud Turnhout.  Op die datum organiseert ons feestcomité haar jaarlijkse MVV Mangé.  Vanaf 12.00 uur verwelkomen wij iedereen met een glaasje cava waarna we gezellig tafelen in een ongedwongen sfeer met een smakelijk menu die bestaat uit soep, hoofdgerecht, nagerecht en koffie.  De toegang tot de wedstrijd is eveneens inbegrepen.  Indien u dit een leuke combinatie vindt of ideaal om die dag niet te hoeven koken  en u van de gelegenheid gebruik wil maken om hier samen met vrienden, kennissen en/of zakenrelaties aan deel te nemen kan dit vrijblijvend voor de prijs van 32,50 € per persoon.   Klik op de affiche links voor meer info.  Inschrijven kan t/m zondag 11 februari.

Wij zijn fier u te kunnen melden dat traiteur Kokkerel uit Rijkevorsel deze editie zal verzorgen en zijn er van overtuigd dat Kurt en zijn team garant zullen staan voor een topeditie.  Wij hebben gekozen voor een traiteur met veel ervaring, expertise en referenties die uiterst positief zijn waaronder de catering bij onze buren van KFC Zwarte Leeuw.