Vanaf nu is het mogelijk om zelf je kledij van Minderhout VV en nog veel meer te bestellen en thuis te laten leveren. Voor Minderhout VV hebben we samen met onze kledijleverancier JAKO een kledinglijn voorzien. In deze lijn is allerlei trainings-, maar ook vrijetijdskledij voorhanden.

Speciaal voor de leden van Minderhout VV is er onder andere -20% korting op alle materialen.  Orders vanaf 40 euro gratis thuisbezorgd (i.p.v. 4.95€ verzendkosten)

Bestellen kan je via deze link:

Trainingspak

Om de twee jaar krijgen alle spelers van Minderhout VV een nieuw trainingspak. Deze is inbegrepen in het lidgeld en kost dus niets extra.
Dit trainingspak wordt verplicht gedragen bij alle wedstrijden. Hiermee verwachten wij de gewenste uniformiteit uit te stralen en herkenbaar als ploeg naar buiten te treden. Als U graag een tweede trainingspak (van de nieuwe Minderhout VV lijn) heeft, kan dit besteld worden (via de webshop zie link hierboven)

Wedstrijduitrusting

Het wedstrijdshirt wordt voorzien door de club en hoef je dus niet zelf aan te kopen. De overige uitrusting (kousen, voetbalbroekje, voetbalschoenen, scheenbeschermers en bal om mee te trainen) zijn basis materialen die elke voetballer nodig heeft bij het spelen van wedstrijden en deelnemen aan trainingen. Andere materialen als voetbaltas, extra trainingskledij, regenvest, trui, onderkleding en nog veel meer is ook beschikbaar indien gewenst.

Kledij team

Heb je vragen over kledij, stel ze aan Koen de Bie