Vorig weekend werd de gouden schoen uitgereikt aan de meest verdienstelijke speler van het seizoen. Op basis van de stemmen van spelers, staf en supporters werd Wouter Meeusen voor het tweede jaar op rij tot winnaar uitgeroepen! De top 3 werd vervolledigd door kapitein Wim Adams en topschutter Welsey Peeraer. Een dikke proficiat aan allen!

‘Den Bram’, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest beloftevolle jonge speler, werd eveneens een prooi voor Wouter Meeusen. Misschien wat verrassend wegens zijn staat van verdienste inmiddels, maar zijn talent en zijn nog jonge leeftijd rechtvaardigen deze titel absoluut. Bijzonder jammer dan ook dat Wouter de club aan het eind onze club verlaat en zijn geluk gaat beproeven bij Loenhout. Maar dit hoeft absoluut geen definitief afscheid te betekenen, en we hopen Wouter zeker ooit nog terug te zien op onze velden. Alvast veel succes in je verdere carrière, Wouter!

Wouter Meeusen wint Gouden Schoen én ‘den Bram’