Zonder officials zijn er geen sportwedstrijden. Tienduizenden scheidsrechters, juryleden, resultaatopnemers,… zorgen ervoor dat we wekelijks op een faire manier aan sport kunnen doen. Tijdens de vierde editie van de Week van de Official, van 6 tot en met 14 oktober 2018, zetten we hen extra in de bloemetjes.  De Week van de Official is een sporttakoverschrijdend initiatief en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van officials in Vlaanderen. Ook dit jaar zetten 33 sportfederaties mee hun schouders onder de campagneweek.

 

Ook Minderhout VV vergeet zijn scheidsrechters niet en wil hen bij deze nog eens extra bedanken voor hun inzet!  En tevens iedereen er nog eens bewust van maken dat zij cruciaal zijn om onze fantastische sport te kunnen blijven beoefenen. Behandel hen dan ook met het respect dat zij verdienen! En trakteer hen gerust eens op een extra schouderklopje (of pintje 😉 )  in deze voor hen speciale week.

Scheidsrechters, 1000 x dank!

6 – 14 okt: Week van de official!