Elke drie jaar worden wij doorgelicht door Double Pass Vlaanderen, een auditbureau dat de werking van voetbalclubs beoordeelt en adviezen doet. Concreet screenen zij  de volledige jeugdwerking o.b.v. documenten, interviews en bezoeken en kennen uiteindelijk een score toe aan de club.  Die score wordt uitgedrukt in sterren. Zes jaar geleden behaalden wij onze eerste ster en 3 jaar later ontvingen we een tweede.  Dat maakt dat onze werking als zeer positief wordt beoordeeld, en dat wij vanuit die beoordeling bijvoorbeeld ook provinciaal voetbal mogen spelen (even ter vergelijking: Hoogstraten VV heeft 3 sterren,  Meer, Meerle en Wortel nog geen enkele)

Momenteel ondergaan we opnieuw een audit. Daarvoor dient ook door de (jeugd)leden, ouders en staf een enquête ingevuld te worden. Deze enquête hebben jullie intussen reeds toegemaild gekregen. Mogen we vragen dat u even de tijd neemt om deze zo goed moegelijk in te vullen. Het is voor ons als club erg belangrijk, zowel naar beoordeling als latere subsidies toe. Alvast bedankt!

Enquete Double pass – audit jeugdwerking